wtorek, 15 grudnia 2015

Hansgrohe 13622180

Zestaw podtynkowy dedykowany do jednouchwytowej baterii umywalkowej z montażem podtynkowym. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . Unsubscribe from Sergii Odynokov? Product family: Basic Sets.


Możliwość umieszczenia głowicy ceramicznej z prawej lub lewej strony. Grundkörper für Einhebel-Waschtischmischer Unterputz für Wandmontage. Para más información consulte a su proveedor. Set de prolongación para ref.


Vrijblijvende adviesverkoopprijs excl. Alaptest egykaros mosdócsaptelephez falsík alatti szereléshez, fali szereléshez. Koodi LVI-koodi, Koko mm, Kuva, Hanavalmistaja Hanakokoonpanot. Základní těleso METRIS S pro umyvadlovou pákovou baterii s podomítkovou instalací pro nástěnnou montáž. Mísící systém je možné umístit volitelně nalevo . Shop with confidence on eBay!


Osnovno kućište za podžbuknu jednoručnu miješalicu za umivaonik za montažu na zid. Kontaktieren Sie uns f weitere . Base para monocomando de parede. Corpo incasso per miscelatore monocomando lavabo ad incasso montaggio a muro. Description:Are you looking to get a concealed tap to update the look in your bathroom?


SEK Rekommenderat pris exkl. SEKRekommenderat pris inkl. Hansgrohe アクサースタルクオーガニック 2ハンドル洗面混合水栓 435(.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty